(Concert) Photographers for Palestine: een collectieve oproep tot actie

(Concert) Photographers for Palestine: een collectieve oproep tot actie

“Muziek is een van de meest diepgaande expressies van menselijkheid. Muziekfans kennen als geen ander het gevoel om zich verbonden te voelen met een groep volslagen vreemden, gewoon uit liefde voor dezelfde muziek. Maar als we kijken naar wat er momenteel gebeurt in het Middenoosten, dan moeten we helaas ook besluiten dat de mens in staat is tot exact het tegenovergestelde.”

"Daarom willen wij, een collectief van Belgische muziekfotografen, de mensen in de Gazastrook een warm hart toedragen. Ze zitten middenin een nachtmerrie. Onder de noemer (Concert) Photographers for Palestine willen we geld inzamelen door onze vastgelegde momenten van verbondenheid te delen.

We sporen alle medemuziekliefhebbers aan om geld te doneren aan geverifieerde humanitaire organisaties die zich momenteel heel hard inzetten voor de Palestijnen. In ruil daarvoor schenken wij jou een digitale concertfoto naar keuze. Al deze werken zijn gemaakt voor professionele (en zeer getalenteerde) fotografen in hoge kwaliteit en dus kun je de foto afdrukken in elk formaat. Kader ze in en maak er de eyecatcher van je woonkamer van of draai er een strik rond en je hebt een ideaal verjaardagscadeau.

Muziekfreaks, laat ons de krachten bundelen en samen een onmiddellijk staakt-het-vuren eisen in Gaza. Hoe klein of groot deze actie ook uitdraait, elk statement draagt bij tot een collectief pleidooi voor vrede.

Wil je ontdekken welke foto’s je kunt bemachtigen? Of wil je mee de schouders onder dit project zetten als fotograaf? Je vindt alle informatie op onze website: (Concert) Photographers for Palestine."

Photographers for Palestine

Met steun van Ancienne Belgique, Trix en Het Depot.