De ontdekkingsshows op onze agenda

De ontdekkingsshows op onze agenda

Sinds jaar en dag programmeren we artiesten op onze kleinste podia waar wij keihard achterstaan. The War On Drugs, Unknown Mortal Orchestra, Mac DeMarco, The Tallest Man On Earth, ze stonden er allemaal ooit voor een handvol. En als je er toen was, dan zeg je volgende keer tussen pot en pint rond een uur of elf in de Marquee op Pukkelpop: "ik stond er met mijn neus op. Zo dicht, dat er occasioneel een schamele spat speeksel op terecht kwam en nu heb ik spijt dat ik die neus ooit gewassen heb." Of zo.

Daarom! Hieronder onze absolute aanraders van de komende maanden:

 1. WO.23.MEI.2018 - DONOVAN WOODS

  Donovan Woods is een Canadese singer-songwriter, die je vastgrijpt met z’n gitaar en flinke portie sentimentaliteit om niet snel los te laten. Plattelandse folkmuziek à la James Vincent McMorrow en Damien Rice. Maar zo schoon!

  Meer info

 2. MA.11.JUN.2018 - GUS DAPPERTON

  Op de toonaangevende muziekblogs wordt hij al een tijdje naar voren geschoven als “de nieuwe koning van de lo-fi” -  't is dus niet echt ónze ontdekking. Maar fans van Mac DeMarco zullen hem wel pruimen.

  Meer info

 3. ZA.29.SEP.2018 - MITSKI


  DIT. NUMMER. De eerste keer dat wij dit hoorden enkele jaren terug waren we meteen verkocht. Doe jezelf dus een plezier en zet 't een keertje op. Wat het is? Spannende lo-fi die doet denken aan zowel The Pixies, PJ Harvey, St Vincent als Portishead.
   

  Meer info

 4. WO.03.OKT.2018 - THE SHERLOCKS


  Onder het motto: 'Ge had 't ook plezant gevonden om Arctic Monkeys in een klein zaaltje te zien': The Sherlocks. 

  Meer info

   
 5. WO.07.NOV.2018 - RAINBOW SURPRISE KITTEN


  Omdat je begin november nog stééds snakt naar versgemaaid gras, de geur van zonnecrème en pintjes - of een cola. Ongecompliceerde indie rock voor warme dagen.

  Meer info