De toekomstige sound van Antwerpen valt te ontdekken tijdens Sound Track

De toekomstige sound van Antwerpen valt te ontdekken tijdens Sound Track

De derde editie van Sound Track bewijst dat een nieuwe generatie méér dan ooit staat te trappelen om zich te tonen: nooit eerder schreven zich meer artiesten in voor een muziekwedstrijd op nationaal niveau. Een belangrijk signaal dat jong muzikaal geweld in 2023 zich na de moeilijke periode van corona terug wil tonen. Uit de 1133 inzendingen, waarvan liefst 75% nieuwe artiesten, werden er 136 geselecteerd om live het beste van zichzelf te geven in 22 clubs en jeugdhuizen in Vlaanderen en Brussel. Ook in Antwerpen staat er een heel nieuwe generatie ambitieuze artiesten klaar om zich te tonen. Ontdek de sound van morgen in jouw buurt. 

In alfabetische volgorde zijn hier de 24 Antwerpse artiesten die hun kans wagen om in de voetsporen te treden van voormalig Sound Track laureaten als Meltheads, Porcelain id en BLUAI. Ze tonen tijdens de regionale voorrondes in september en oktober in Het Bos, Concertzaal, Jeugdhuis Wollewei en Jeugdhuis De Moeve waarom zij een plek in de Sound Track finales verdienen:

Anna Borodikhina - B!NO - BLOND - CAL! - Charlize - CJ Officialll - Cristina Sapalo - Deadbeat Larry - Dull Boy Johnny - Emma Hessels - farfar - Imaginary Sister- Jazz Sanusi  - K3ll - King Richie - Lil Alia - Lowye - Mojo & the Kitchen Brothers - Noonzy - plush baby - RAPHA - Scottie - STICE - WASTE 

Zelf het talent van morgen uit jouw regio ontdekken? Rep je naar je Antwerpse muziekclubs en jeugdhuizen tijdens één van de voorrondes:

☀️ Het Bos, in Antwerpen (29/9), met BLOND, Mojo & the Kitchen Brothers, CAL!, Deadbeat Larry, K3ll en Dull Boy Johnny

☀️ De Concertzaak, in Mechelen (30/9), met plush baby, STICE, CJ Officialll, RAPHA, Anna Borodikhina, Lowye en Noonzy

☀️ JH Wollewei, in Turnhout (6/10), met Jazz Sanusi, King Richie, farfar, Imaginary Sister, Cristina Sapalo en plush baby

☀️ JH De Moeve, in Lier (7/10), met Charlize, WASTE, B!NO, Scottie, Lil Alia en Emma Hessels