Geef een concert cadeau tijdens eindejaar!

Geef een concert cadeau tijdens eindejaar!

/ KOOP EEN TRIX-CONCERTCHEQUE

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een muziekliefhebber? Met een concertcheque van Trix doe je een fantastische avond vol livemuziek cadeau. Wie deze cheque krijgt, kan zelf een favoriet concert of event uitkiezen uit ons enorme aanbod. Houdt deze persoon van rock of metal? Of eerder van hiphop of een nacht lang drum'n'bass? Of heb je totaal geen idee? Geen probleem... met deze cheque maakt de gelukkige helemaal zelf de keuze! 

KOOP EEN CONCERTCHEQUE

 

/ BESTELLEN

Een concertcheque bestellen is heel eenvoudig. Klik op de button hierboven en kies zelf de waarde van de cheque. Volg de betaalinstructies en ontvang de concertcheque meteen in je mailbox. Er worden hiervoor geen extra transactiekosten aangerekend.

/ VERZILVEREN

Om een concertcheque te gebruiken, bestelt men op de gebruikelijke wijze tickets via onze website. Bij de betaalinstructies voorzien we de mogelijkheid om te betalen met de unieke code op de cheque. Is er nadien nog waarde over? Dan kan dit bedrag gebruikt worden bij een volgende bestelling (met dezelfde voucher en code). Is de bestelling iets duurder? Dan kan het bedrag eenvoudig bijbetaald worden. De cheque blijft een jaar geldig.

/ VRAGEN?

Contacteer ons gerust via info@trixonline.be