JE EIGEN MUZIEK OPNEMEN IN TRIX?

JE EIGEN MUZIEK OPNEMEN IN TRIX?

Op zoek naar een geschikte opnamestudio om een demo, zang of een heel album op te nemen? In onze Studio Panda loodst een uiterst sympathieke en professionele studiotechnicus je zonder kleerscheuren doorheen het hele opnameproces. Ben je een producer? Dan kan je onze productiestudio (aka Studio Flamingo) huren aan €10 per uur (incl. opstart).

Wil je een hele demo opnemen? Dan is Demo In A Day misschien wel wat voor jou. Voor slechts €300 neem je op één dag een volwaardige demo op inclusief persoonlijke begeleiding van onze huistechnieker.

/ STUDIO PANDA - OPNAMESTUDIO

Naast het huren van de studio voor een welbepaalde periode of project is het ook mogelijk om de studio per uur te reserveren (met een minimum van een sessie van 2 uur). Per uur betaal je slechts €35, inclusief technieker.

Meer info Studio Panda

/ DEMO IN A DAY (IN STUDIO PANDA)

Als muzikant of band in Trix een volwaardige demo komen opnemen in onze studio op één dag voor slechts €300, inclusief persoonlijke begeleiding en technieker? Klinkt too good to be true, maar dat kan dus wel degelijk!

Meer info Demo In A Day

/ STUDIO FLAMINGO - PRODUCTIESTUDIO

Naast een opnamestudio heeft Trix ook een productiestudio. Een kleine single booth studio die geknipt is om vocals, blazers, gitaren, etc op te nemen of gewoon om te werken aan je producties en mixen. De gearlist is niet lang, we voorzien een paar Adams TZV studiomonitors, een apollo twin interface, SM7B, Aston Spirit en een kleine PA voor als er gerepeteerd moet worden. Flamingo is vooral een modulaire ruimte waar plek is voor experiment, onderzoek, preproductie, en nog zo veel meer.

Naast het huren van deze ruimte voor een welbepaalde periode of project is het ook mogelijk om Flamingo per uur te reserveren (met een minimum van een sessie van 2 uur). Per uur betaal je slechts €10, inclusief opstart van een technieker. Voor een hele dag betaal je €75.

Meer info Studio Flamingo

/ EEN STUDIO RESERVEREN OF MEER INFO NODIG?

Stuur ons een mailtje