Miss Angel en Samowar nieuwe Artists in Residence

Miss Angel en Samowar nieuwe Artists in Residence

Heel fijn nieuws, want Miss Angel en Samowar zijn onze nieuwe Artists in Residence! Zij vervoegen de gezellige bende die op dit moment in Trix rondhangt. Als Artists in Residence kunnen ook zij hier vanaf nu naar hartelust experimenteren, werken aan hun toekomst en rekenen op onze ondersteuning.

Miss Angel

Het ging de voorbije twee jaar ongelooflijk hard voor Miss Angel: van slam poetry shows in Antwerpen naar een propvolle weide op Rock Werchter. Tracks als 'Ghetto Superstar', 'Money Making Mami' and 'All Of The Shmoke' maakten van haar al snel een nieuwe Lil 'Kim of Left Eye Lisa. Dat de Antwerpse meer is dan een rijtje imposante vergelijkingen, bevestigt ze naast haar eigen nummers dubbel en dik met features op tracks van KRANKk en Le Motel, opvallende livesessies en projecten met o.a. het FOMU - Fotomuseum Antwerpen en Trix.

Als Artist in Residence zal Miss Angel heel wat tijd in onze studio doorbrengen. Ze wil er een consistente workflow vinden om zo op regelmatige basis een track te kunnen uitbrengen. Angela experimenteert daarnaast regelmatig met dans in haar liveshows en wil ook dat element verder uitwerken. Met Trix als uitvalsbasis heeft ze alvast de ideale repetitieruimte ter beschikking!

Samowar

Samowar is het elektronicaproject van Leen Diependaele. Na heel wat projecten in theater en in andermans bands (Reymer, Marcel Vanthilt, Pepieyaya) krijgt haar titelloze EP uit 2014 volgend jaar eindelijk een waardige opvolger met het debuutalbum Leeway, waaraan ze samen met o.a. Stijn Cole (Stan Lee Cole, Sheire en de schepping) en Andrew Claes (STUFF., Internal Sun) werkte, en waarvoor ze inspiratie haalde bij Kate Bush, Björk, Goldfrapp en Kylie Minogue.

Voor het uitwerken en repeteren van hun gloednieuwe liveshow duikt Samowar een tijdje onder in Trix. Hun nieuwe single komt uit op 15 oktober.

Meer info over onze Artists in Residence.