Steun onze JEZ! actie: laat kwetsbare jongeren experimenteren met muziek

Steun onze JEZ! actie: laat kwetsbare jongeren experimenteren met muziek

De wereld meer epic maken voor jongeren, daar maken we samen met JEZ! werk van. En... jij kan onze of een van de andere projecten steunen! 

STEUN ONS PROJECT HIER

Via ons project krijgen maatschappelijk kwetsbare jongeren de kans om te experimenteren met muziek, waarbij ze door professionals ondersteund worden om hun eigen liedje te maken. We werken samen met scholen en jeugdverenigingen om de meest kwetsbare jongeren te bereiken. We organiseren bezoeken in Trix waar de jongeren verschillende workshops kunnen volgen en naar het opnemen van een liedje werken.

Zo streven we naar een verzamelalbum met alle liedjes die gemaakt worden. Maatschappelijk kwetsbare kinderen hebben immers heel wat te vertellen, maar worden nog te vaak niet gehoord. Via muziek willen we hun een stem geven. We vinden het belangrijk dat TRIX een plaats is waar kinderen ruimte krijgen om te experimenteren, zich te amuseren en zich te ontwikkelen met muziek als rode draad.

STEUN ONS PROJECT HIER


Wat is JEZ?

JEZ! is een jongerencollectief dat de spotlight weer volop op jongeren wil zetten. 

Dat doen ze door thema's waar ze wakker van liggen op de kaart te zetten, jongeren aan het woord te laten en hun stem te verspreiden en door coole dingen te organiseren waar jongeren kunnen samenkomen.

Ontdek alles over JEZ! hier.