Strip/Tease

Strip/Tease

Songs butt naked. 

Je favoriete producers ontleden elke week hun muziek. Hoe hebben ze een track opgebouwd en opgenomen? Welke programma's gebruiken ze en waar halen ze al hun vette sounds? Je ontdekt het elke dinsdag om 20u30 via onze Twitch

Meldingen krijgen over Strip/Tease? RSVP op het Facebookevent

DINSDAG 19 MEI - O S K I

De 16-jarige en hypergetalenteerde newbie O S K I is het alias van Oscar Santos. In minder dan een half jaar behaalde hij een kwart miljoen streams op Spotify en dit lijkt nog maar het begin. Inspiratie haalt hij bij Tyler, The Creator en Aries maar ook Childish Gambino en Kanye West. Hij werd getipt door blackwave. en legt je op dinsdag 19 mei om 20u30 uit hoe hij tot zijn beats komt, live op Twitch!

RSVP hier

DINSDAG 26 MEI - YONG YELLO

Als huisgenoot, beste vriend én producer van Glints, stond Yong Yello niet enkel achter de knoppen van de briljante cover van Balthazar's Blues for Rosann tijdens onze Fakkel, maar producete hij ook diens laatste en tevens fantastische album Choirboy. Hoe hij dat aanpakte, leer je op dinsdag 26 mei om 20u30.

RSVP hier

 

Deze strip/tease zijn afgelopen:

DINSDAG 12 MEI - KRANKk

Het is je vergeven als je denkt dat KRANKk uit Engeland komt. Met hun mix van grimey baslijnen, Burial-geïnspireerde sferen en future garage beats klinken ze alsof ze zijn gebrouwen in een Londense lock-off. Maar ze komen uit Antwerpen en geven een maffe twist aan 2-step. Hoe ze tot die lekkere stoofpot komen? Dat leer je op dinsdag 12 mei om 20u30! 

DINSDAG 5 MEI - ASHLEY MORGAN

Nadat ie vanuit zijn slaapkamer zijn beats op Soundcloud uploadde onder de naam LTGL, ging het zowaar vanzelf voor Ashley Morgan. Hij speelde binnen de kortste keren op Dour, Pukkelpop, Horst, maar ook op Low End Theory in LA en deed een exclusieve Boiler Room set in het Brusselse Atomium. Tegenwoordig doet ie het onder zijn eigen naam en releasete hij eind 2019 album LETGOLETGOLETGO. Hoe ie die tracks toen maakte, ontdek je op dinsdag 5 mei om 20u30. 

DINSDAG 21 APRIL - CORRUPTED

Artist in Residence Corrupted bijt de spits af. De Antwerp-based producer landde na wervelwind aan genre-exploitaties in 2018 op een sound die het best omschreven kan worden als een postmodernistisch schilderij. Het canvas is elektronica en de kleuren komen uit de hiphop, soul en experimentele invloeden. Singles als ‘Berg der Miserie’ met Luie Louis & Mitxelena tonen zijn versatiliteit als producer. Hoe die dat allemaal doet, ontdek je op dinsdag 21 april om 20u30!