TheColorGrey is nieuwe Artist in Residence in Trix.

TheColorGrey is nieuwe Artist in Residence in Trix.

Trix verwelkomt TheColorGrey, het alter ego van Will Michiels, als nieuwe 'artist in residence'. Deze bijzonder getalenteerde zanger, rapper, songwriter en producer kan gebruik maken van alle faciliteiten die Trix te bieden heeft. Hij zal ook deel uitmaken van de jury van onze wedstrijd 'De Zes'. 

Deze Antwerpenaar van Belgisch-Congolese origine is al sinds z'n 11 jaar bezig is met beats en raps. De volwassenheid in zijn songs is het resultaat van jarenlang 'bedroom producen' en grenzen verleggen. Zijn EP 'Do The Right Thing' uit 2016 luidde het begin in van TheColorGrey zoals we hem kennen; als een lichtvoetig, soulvol hiphoptalent op verkenning. De single 'Sins' werd opgepikt door Bruzz en Studio Brussel en bleef meerdere weken trending op 22tracks. Zo kwam hij binnen de scene ook in de rest van Europa onder de aandacht.

In 2017 debuteerde TheColorGrey met zijn eerste album 'Rebelation'. Het album werd positief onthaald en de hilarische videoclip bij de catchy zomersingle 'Need To Know' zag je ongetwijfeld passeren op sociale media. Bij Trix kan TheColorGrey genieten van een uitvalsbasis op weg naar de groten. "TheColorGrey catert voor de generatie van morgen", kopte De Morgen. Daar sluiten wij ons graag bij aan.