WE ARE OPEN: EXTRA! EXTRA!

WE ARE OPEN: EXTRA! EXTRA!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari kan je in Trix tijdens het showcasefestival We Are Open meer dan 45 heerlijke Belgische acts komen ontdekken op al onze podia. Maar we voegen er op zaterdag nog enkele aan toe! Want op die dag geven we het podium van Venster volledig in de bekwame handen van de twee Antwerpse organisaties CHAPP DE MIC en RIVERSIDE. Zij stellen er dan hun muzikaal talent voor.

Maar dat is uiteraard niet alles. Ook het randprogramma is meer dan de moeite om te ontdekken.

Zo kan je eens langslopen bij ons zeefdrukatelier Spoor om zelf exclusieve WAO-merch te maken (met een exclusief ontwerp van Fien Meelberghs), hou je op zaterdag best ons We Are Open WhatsApp-kanaal in het oog voor de niet te missen ‘secret show’ (klik met je telefoon op deze link), kan je eveneens in Spoor je oren te luister leggen bij onze online radiovrienden van WAV (We Are Various) of onze foto-expo van de Trix artiesten in residentie bekijken in de centrale hal.

In onze chillzone, aka de tuin, wordt met een foodtruck uiteraard ook gedacht aan de hongerige magen. Perfecte plek ook om even rustig bij te praten over alle coole shows die je al zag op het festival.

Zo veel te beleven dus. Je hebt je tickets toch al op zak?
Tot op #WAO24!

KOOP HIER JE WAO-TICKET