Win tickets voor de rooftop showcase van The Guru Guru in Trix!

Win tickets voor de rooftop showcase van The Guru Guru in Trix!

Wat begon als een eindproject tussen vrienden aan de Limburgse Hogeschool PXL, is uitgegroeid tot fulltime noiserockband The Guru Guru.  De nerveuze gitaarlijnen, de manische zang en drums die elke laatste centimeter van geestelijke gezondheid verscheuren zijn de ingrediënten die je zowel live als op hun nieuwste EP It’s a (Doggy Dog) World kan verwachten. De band haalt inspiratie van bands als Sonic Youth, METZ, Pere Ubu, Melt-Banana en Deerhoof. Het kan van slechtere kanten komen.

Op 3 december speelt de band in Trix een double headline show samen met It It Anita en opwarmers HEISA (meer info hier), maar voor het zover is brengen ze nog een specialleke uit op vinyl. Zo wordt hun nieuwste EP op dat mooie formaat uitgebracht, met op kant B maar liefst vier tracks live opgenomen in Trix tijdens het We Are Open festival 2020! En er is meer...

Want The Guru Guru stelt deze release live voor tijdens een exclusieve rooftop showcase op 25 juni in Trix. Op ons dak dus! Pre-order nu de blauwe of groene vinyl via deze link en maak kans om uitgenodigd te worden. Hiervoor zullen dus géén tickets te koop zijn.

Check alvast de nieuwe single '(in) snakes & ladders [stakes don't matter]' uit de EP: