VRAGEN OVER KELDER (repetities, studio, ...)

/ Hoeveel kost een repetitieruimte in Trix? 
Alle informatie, prijzen, tijdsblokken en de beschikbaarheid van onze repetitieruimtes vind je hier

/ Moet ik mijn eigen materiaal meenemen?
Elke ruimte is voorzien van een gepowerde mixer met een stel stevige speakers en drie microfoons op statief. Twee ruimtes beschikken ook over een drumkit met basdrum, een snare-stand (zonder snare), een hi-hat-stand (zonder clutch), een baspedal, een stoeltje, een cymbal-stand, een hi tom, een low tom en een floor tom. Al het andere materiaal moet je zelf voorzien!

/ Hoe kom ik in aanmerking om zelf artist in residence te worden?
We selecteren voortdurend interessante bands en muzikanten om hen de kans te geven een gericht project uit te werken. Zou je ook graag Artist In Residence worden? Stuur ons dan hier jouw uitgebreide projectvoorstel! 

/ Kan ik een repetitieruimte voor een langere periode boeken?
Wil je met je band een langere periode (gedurende een week of langer) aan één stuk door onafgebroken repeteren? Dat kan! Stuur hiervoor even een mailtje naar info@trixonline.be. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakte offerte.

/ Kan ik mijn materiaal stockeren in Trix? 
Kom je regelmatig repeteren en wil je niet steeds op en af sleuren met je materiaal? In onze Kelder kan je een opbergruimte huren aan €25 per maand.
Opgelet! Momenteel zijn alle opbergruimtes volzet. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar info@trixonline.be.

/ Ik wil graag een demo opnemen in de Trix studio. Kan dat?
Dat kan zeker! Je kan onze studio, inclusief technieker, huren voor een bepaalde periode of per uur met een minimum sessie van 2 uur. Per uur betaal je slechts €40 (€35 voor -26-jarigen). Een volwaardige demo opnemen op één dag (10 uur) inclusief technieker kost €350 (€300 voor -26-jarigen). De studio boeken doe je door een mailtje te sturen naar info@trixonline.be. Meer informatie vind je hier