Benny Sings
/ Jibran

Benny Sings

De Nederlander Tim van Berkestijn weet als Benny Sings met een hemelse mix van soul, jazz, pop, hiphop en R&B intussen heel de wereld te bereiken.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u15 - 20u45: Jibran
/ 21u15 - 22u30: Benny Sings

Voor fans van

Tom Misch / Mac DeMarco / Vulfpeck / Rhye / Mayer Hawthorne

Benny Sings

De Nederlander Tim van Berkestijn weet als Benny Sings met een hemelse mix van soul, jazz, pop, hiphop en R&B intussen heel de wereld te bereiken. De samenwerking met Rex Orange County op het nummer ‘Loving is Easy’ is een prachtig voorbeeld van zijn succes, een single die vlot platina behaalde en iedereen weet mee te slepen met warme melodieën en elke sombere bui omtovert naar een staat van harmonie en euforie.

Het is niet voor niets dat artiesten zoals Anderson .Paak, John Mayer, Goldlink, blackwave. of Mayer Hawthorne Benny Sings een inspiratie noemen. Zijn nieuwste album Music kon op geen beter moment verschijnen. De tien nieuwe liedjes laten muzikaal een voorbode van de naderende zomer horen, inclusief de catchy single ‘Rolled Up’ met de Canadese Mac DeMarco als één van de vele hoogtepunten.

Lees meer

Jibran

Na enkele jaren als straatmuzikant de Antwerpse winkelstraten te bekoren, schreef Jibran zich in 2019 in voor Sound Track, waar hij besloot om onder zijn eigen naam op te treden. Genoemd naar de Libanese dichter en poëet Gibran Khalil, gewapend met een gitaar en inspiratiebronnen als Easy Life, Mac Miller en Rex Orange County betrad hij voor de eerste keer ooit het podium en wist hij de overwinning binnen te halen.

Na zijn debuutshows op Sound Track heeft Jibran zich een jaar opgesloten om aan zijn eerste opnames te werken. Het resultaat van dit harde werk werd zichtbaar via De Nieuwe Lichting 2021, waar hij één van de finaleplaatsen wist te bemachtigen met zijn debuutsingle ‘I’m Good’. Op dit moment werkt Jibran samen met Willem Ardui, producer en zanger van blackwave, aan zijn eerste EP. Deze staat gepland om in het najaar van 2021 uit te komen.

Lees meer