Benny Sings

Benny Sings

De Nederlander Tim van Berkestijn weet als Benny Sings met een hemelse mix van soul, jazz, pop, hiphop en R&B intussen heel de wereld te bereiken.

Wat als dit concert verplaatst wordt?
Dan kan je je ticket(s) bijhouden voor de nieuwe datum. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, dan krijg je de mogelijkheid om je ticket(s) te retourneren (refund/tegoedbon). Wordt het concert geannuleerd? Ook dan kan je uiteraard probleemloos je tickets opnieuw inruilen.

Voor fans van

Tom Misch / Mac DeMarco / Vulfpeck / Rhye / Mayer Hawthorne

Benny Sings

De Nederlander Tim van Berkestijn weet als Benny Sings met een hemelse mix van soul, jazz, pop, hiphop en R&B intussen heel de wereld te bereiken. De samenwerking met Rex Orange County op het nummer ‘Loving is Easy’ is een prachtig voorbeeld van zijn succes, een single die vlot platina behaalde en iedereen weet mee te slepen met warme melodieën en elke sombere bui omtovert naar een staat van harmonie en euforie.

Het is niet voor niets dat artiesten zoals Anderson .Paak, John Mayer, Goldlink, blackwave. of Mayer Hawthorne Benny Sings een inspiratie noemen. Zijn nieuwste album Music kon op geen beter moment verschijnen. De tien nieuwe liedjes laten muzikaal een voorbode van de naderende zomer horen, inclusief de catchy single ‘Rolled Up’ met de Canadese Mac DeMarco als één van de vele hoogtepunten.

Lees meer