Lalalar
/ farfar

Lalalar

Future nostalgie, dirty beats en tonnen energie. Istanbul psychedelia om U tegen te zeggen.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: Deuren Trix open
/ 20u15 - 20u45: FarFar
/ 21u15 - 22u30: Lalalar
 

Voor fans van

Altin Gün, Nekropsi

Lalalar

Verse psychedelia vanuit Istanbul. Met hun retro-cinematische bassen, dirty electronic beats en zorgvuldig gekozen samples serveert Lalalar future nostalgia. De drie Turkse muzikanten achter de band waren gekend en geliefd met soloprojecten. Hun debuutsingle ‘Isyanlar’ laat zich naar ‘rebels’ vertalen en dat geeft direct een inkijk in hoe het drietal op het podium staat.

Lees meer

farfar

Farfar is een Mediterranean Fusion-band uit Antwerpen. Hun unieke stijl met invloeden van Spaanse Grooves en Noord-Afrikaanse melodieën maakt de concerten van Farfar tot een muzikaal avontuur dat het ene moment aanzet tot dagdromen, maar in geen tijd omslaat in één groot dansfeest! Ze verkochten AMOR (De Roma) tweemaal uit voor de release van hun debuutplaat op 18 en 22 november. Hierna speelden ze ondere andere ook nog in De Centrale, 't Ey en TRIX.

Op 23 november kwam hun eerste plaat 'Calima' uit op streaming-platformen. Calima is een wind die saharazand naar het Europese vasteland voert, een metafoor voor de muzikale invloeden van om en rond de Middellandse Zee die de muziek van farfar kleur geven. Olav Grondelaers stelde farfar al voor op zijn programma 'Music Matters' op Klara en Michaël Robberechts interviewde hen over hun debuut in 'Time Out' op Radio 1.

Lees meer