Jazz Sanusi

Jazz Sanusi is een Belgische artiest die lange tijd alleen op live podia te horen was, maar uiteindelijk de weg naar het opnemen van muziek vond. Ze groeide op met een onmiskenbare liefde voor muziek, een oude ziel die aangetrokken werd tot jazz en Rhythm & Blues.

Tegenwoordig combineert ze die diepgaande liefde voor HipHop, Rnb en Soul in haar eigen geluid. In haar muziek komen universele thema’s samen met unieke ervaringen. Ze vindt inspiratie in introspectie, alles wat stereotypen met echtheid tart, ze is een singer-songwriter die elke kamer vult met comfort, begrip en goede energie. Het publiek dat haar muziek mocht ervaren in Antwerpse gerenommeerde zalen als Arenberg of De Roma bevestigde dit graag, terwijl haar intieme kunstwerk tijdens de Nachtwacht 2022 van het Fotomuseum een stempel op vele harten drukte.

Bij Trix duikt ze in haar liverepertoire van de afgelopen jaren en maakt er eindelijk haar eerste EP van. Samenwerken met opkomende talenten om haar geluid te verfijnen en te verkennen via schrijverskampen, terwijl ze de wateren op de proef stelt met meerdere vocalisten.

© Tina Herbots

YouTubeInstagram ★ Spotify