DJ & productiestudio / Flamingo

DJ & productiestudio / Flamingo

Op zoek naar een toffe productiestudio om in alle rust te werken aan je muziek? Of meer nood aan een plek waar je je DJ set kan voorbereiden? Enter Flamingo (*)! Een kleine single booth studio die geknipt is om vocals, blazers, gitaren, etc op te nemen, te werken aan je producties en mixen of je DJ skills te verbeteren. De gearlist is niet lang, we voorzien een paar Adams TZV studiomonitors, een apollo twin interface, SM7B, een Arturia MiniLab 3 midi controller, een kleine PA voor als er gerepeteerd moet worden en natuurlijk een Pioneer DJM 2000NXS DJ Booth! Flamingo is vooral een modulaire ruimte waar plek is voor experiment, onderzoek, preproductie, en nog zo veel meer.

Naast het huren van deze ruimte voor een welbepaalde periode of project is het ook mogelijk om Flamingo per blok van 3u te reserveren. Per blok betaal je slechts €15.

BOEK STUDIO FLAMINGO
(klik op 'Studio')


*De flamingo is een uniek beest dat tot nog toe moeilijk te categoriseren valt. Zij zijn meestal ingedeeld bij de ooievaarachtigen, tegenwoordig ook als eigen orde. Aan de hand van DNA-sequencing kon worden vastgesteld dat de flamingo’s vrij nauw verwant zijn met de futen en wat verder met de duiven. Een nauwe verwantschap met de ooievaars werd niet geconstateerd. In onze Flamingo kan je dus kiezen of je een fuut, duif, ooievaarachtige of nog iets helemaal anders wil zijn. De ruimte is modulair om te beantwoorden aan de huidige wensen van artiesten.