wo.24.apr.2019 / 20u00
Ableton Live Masterclass: Adriaan Van de Velde

Welkom op deze nieuwe reeks masterclasses rond Ableton Live, ‘s werelds meest populaire DAW. We nodigen steeds andere bekende producers en klanktovenaars uit om hun tips en tricks met ons te delen. Altijd vanuit een nieuwe invalshoek en een andere stijl-achtergrond.

Tijdens deze sessie zal Adriaan Van de Velde, de man achter Pomrad en toetsenist bij o.a. Tourist LeMC en J. Bernardt, ons meer vertellen over het gebruik van analoge- en softsynths, het maken van samples, midi routing, drumgrooves programmeren en nog zo veel meer.

Naar goede gewoonte is ook deze Masterclass gratis toegankelijk!

Op het programma:
- We ontleden Pomrad tracks
- Je leert over het gebruik van analoge en soft-synths
- Je leert om zelf samples te produceren
- En krijgt massa's productionele tips & tricks

 

 

ADRIAAN?

De muziek die hij maakt als Pomrad wordt vaak omschreven als een kruisbestuiving tussen 80s jazz-fusion, 90s hiphop en hedendaagse elektronische ‘bass’-muziek. Met Pomrad schuimde hij al tal van Europese hoofdsteden af en belandde ook al in Korea en Japan. Naast Pomrad is hij ook actief als producer / keyboardist bij andere artiesten zoals Baloji, J.Bernardt, Tourist LEMC, Onra, .... Hij werkte reeds samenmet Selah Sue, Sumin (Koreaanse artiest), ... Momenteel is hij bezig aan een tweede Pomrad album en collab album met Onra.