STEP INTO MY OFFICE: MONEY TALK
Kelder

STEP INTO MY OFFICE: MONEY TALK

Je laten uitbetalen in de muzieksector, hoe zit dat? Amplo en Poppunt vertellen je er alles over tijdens deze gratis infosessie.

Step Into My Office is een nieuwe reeks waarmee we in de wondere wereld van muzikanten, managers, producers, boekers en geluidskunstenaars stappen. We zetten onder meer onze Artists in Residence in een mooi daglicht en laten ze vertellen over het reilen en zeilen van de artiest in een veranderlijk muzieklandschap. Soms in de vorm van een workshop, dan weer als vertelling. Step Into My Office: een unieke inkijk in de manier van werken van muzikanten en andere mensen uit de muziekbusiness.

Geld verdienen met je muziek, het is geen gemakkelijke klus. En dan moet je van die zuurverdiende centen vaak nog een deel afstaan ook. Maar hoe kun je je nu eigenlijk 100% legaal laten uitbetalen voor een optreden, een workshop, een job als geluidstechnicus etc? En hoe zit dat dan precies met btw, belastingen of sociale zekerheid? En wat is nu eigenlijk dat kunstenaarsstatuut? Amplo en Poppunt slaan opnieuw de handen in elkaar om je dat haarfijn uit te leggen. Er is ook ruimte voor al jouw vragen, zodat je naar huis gaat met de best mogelijke oplossing voor jouw concrete situatie.

Een must voor iedereen die actief is in de muzieksector, van artiest tot technicus!

Naar goede gewoonte is deze Step Into My Office-sessie in het Trix Café volledig gratis!