Ian Noe
/ Wade Sapp

Ian Noe

Met zijn kenmerkende stemgeluid bezingt Noe het Kentucky waar hij woont. Ook John Prine was fan!

/ TIJDSCHEMA
- 19u30: deuren open
- 20u00 - 20u45: Wade Sapp
- 21u00 - 22u30: Ian Noe

Voor fans van

Willie Watson / Fred Eaglesmith / Slaid Cleaves

Ian Noe

Ian Noe bezingt het leven in het Kentucky waar hij woont. Hoewel hij al jaren meedraait in de lokale songwriter-scene, zette hij zichzelf helemaal op de kaart toen hij in 2019 op een John Prine-tribute optrad, met Prine zelf in het publiek. Prine werd fan, en liet Noe enkele van zijn concerten openen. 

Op een uurtje rijden van Nashville, waar zijn bandleden wonen, werkt hij aan nieuw materiaal en speelde hij regelmatig akoestische sets. Toch was het voor hem essentieel om een band rond zich te vormen, om die warme sound van zijn nieuwste album 'Between the Country' over te brengen bij een livepubliek.

Lees meer

Wade Sapp

Wade Sapp maakt authentieke countrymuziek voor een nieuwe generatie. Hoewel hij doordrenkt is van traditie, combineert Sapp invloeden uit rock, folk en soul in zijn songwriting. Sinds 2016 heeft Wade zich gevestigd als één van de meest opwindende en veelbelovende sterren van de country. De afgelopen jaren speelde hij zowat overal in de VS en later dit jaar staat de release van zijn debuutalbum Radio Check op de planning.

Lees meer