TRIX GAAT WEER OPEN VOOR HET NAJAAR!

TRIX GAAT WEER OPEN VOOR HET NAJAAR!

Heuglijk nieuws! Vanaf dinsdag 1 september opent Trix opnieuw (gedeeltelijk) de deuren! Iedereen is vanaf dan terug welkom om te komen repeteren, opnames te maken in de studio, workshops te volgen, iets te drinken in ons Trix Café, ...
Kortom, TRIX IS BACK IN BUSINESS!

Van bij de start zijn we met Trix betrokken bij het samenstellen van de protocollen in de culturele sector om een veilige heropstart mogelijk te maken. Intussen zijn we er van overtuigd dat we hiermee op een veilige en vlotte manier een bezoek aan Trix kunnen organiseren. Dit nadat we eind juli halsoverkop opnieuw de deuren sloten door de verstrengde Antwerpse maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Dat dit virus een grillig beestje is en we dus nooit exact weten wat er komt, we wellicht nog voor heel wat bochten staan en we soms veel geduld en flexibiliteit vragen van ons publiek, daar zijn we ons ten zeerste van bewust. Maar desondanks blijven we er heel graag voor gaan en hopen we dat iedereen die van ver of nabij bij Trix betrokken is mee wil volgen.

Voor concerten in Trix is het helaas nog iets te vroeg en het ziet ernaar uit dat we de komende maanden nog niet back to normal zullen gaan. Had je een ticket voor een concert in het najaar, dan hoor je snel van ons. Maar intussen werken we samen met onze Antwerpse partners De Studio, CC Deurne, Cinema Rix en Arenberg / OLT Rivierenhof tot halfweg oktober nog steeds met veel liefde verder aan het Take Care-verhaal in het Openluchttheater Rivierenhof. En een primeur... we zetten ook de eerste krijtlijnen uit voor een ‘coronaproof’ concertaanbod in Trix voor het najaar (meer hierover zeer binnenkort).

Concreet heropent Trix vanaf dinsdag 1 september met volgende aangepaste openingsuren:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 10u00 - 23u00
  • Zaterdag: 10u00 - 16u30
  • Zondag: gesloten

Repeteren is dan ook opnieuw mogelijk, tijdens de onderstaande blokken en met aangepaste richtlijnen:

  • Dinsdag t/m vrijdag: van 11u00 tot 16u00 (5u, €20)
  • Dinsdag t/m vrijdag: van 18u30 tot 22u30 (4u, €30)
  • Zaterdag: van 11u00 tot 16u00 (5u, €30)

Boek je repetitieruimte hier

Ook de opnamestudio is opnieuw te reserveren en er zijn weer een heel aantal razend interessante workshops te volgen in de Kelder.

Welkom in onze tweede heropeningsgolf en hopelijk tot snel in Trix of in het Openluchttheater Rivierenhof!

Het Trix team